Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Şahin’den Gökbele Sağlık Ocağı Müjdesi
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir ve Karakocalı Muhtarı Şerafettin Yiğit ile birlikte Gökbel Yaylası’na giderek, atıl vaziyette bulunan Gökbel Sağlık Ocağı’nda incelemelerde bulundu.
15 Temmuz 2021 - Perşembe 15:01
YAŞAM

Şahin ambulans sözünü tuttuktan sonra sağlık ocağı ve sağlık personelinin kalacağı binanın da tefrişatını yapmak için kolları sıvadı. 

Bölge halkına en kısa sürede sağlık ocağını aktif hale getireceklerinin sözünü veren Başkan Şahin, “Kaplanhanı, Söğüt, Sarımut, Çayarası, Gökbel, Karapınar, Dikmetaş, Çökele, Kadıyakası, Köprübaşı, Gödüre, Gömürgen ve Samsa ve diğer yaylalara Yaylalarına hizmet edecek olan 2 Adet Tam Teşekküllü Ambulans sözümüzü tuttuğumuz gibi, bölgedeki sağlık ocaklarının tefrişatı için de kollarımızı sıvadık. 


Bu amaçla İlçe Sağlık Müdürümüz Nadir Aldemir ve Karakocalı Muhtarı Şerafettin Yiğit ile birlikte Gökbel’de atıl vaziyette olan Sağlık Ocağında incelemelerde bulunduk. En kısa sürede bölgeyi modern bir sağlık ocağına kavuşturacağız. Bununla da yetinmedik. Tefrişat ile birlikte Sağlık Ocağını daha da geliştirerek 112 istasyonuna da dönüştürmek için çalışmalarımıza başladığımızı da müjdelemek istiyorum. Bizlere eşlik eden ve sevgi gösteren yayla sakinlerimize de misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Onlar talep etti biz yaptık. 


Bizlere güvenenleri dün olduğu gibi bundan sonra da asla mahcup etmedik etmeyeceğiz. Yaptığımız hizmetler hizmetin en güzeline layık Alanya’mıza ve Alanya’mızın yaylalarına hayırlı olsun. Rabbim sağlık ve sıhhat versin inşallah” diye konuştu.


ŞAHİN’E SEVGİ GÖSTERİSİ
Öte yandan Gökbel’de atıl vaziyetteki sağlık ocağında incelemelerde bulunan Başkan Şahin’e yayla sakinleri de büyük ilgi gösterdi ve sevgi gösterisinde bulundu. Bir süre yayla sakinleri ile sohbet eden Şahin de; ”Bize gelen her talebi karşılamak için gayret gösteriyoruz. Hangi talep gelirse bu bizim işimiz değil demiyoruz. Alanya halkına hizmet borcumuzu ödemek için dün olduğu gibi bundan sonra da elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz” dedi


Karakocalı Muhtarı Şerafettin Yiğit de başkan Şahin’in toplamda 10 bine yakın vatandaşın yararlanacağı hizmete vesile olduğuna dikkat çekerek, “ Allah başkanımızdan razı olsun. Gerek bürokraside gücünü ortaya koyması ile gerekse kendi şahsi imkanlarını hiç çekinmeden sonuna kadar kullanmasıyla bölgemizin büyük bir sorununa çare oldu” diye konuştu. 


İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir  de Başkan Şahin’in girişimlerinin sonuç verdiğini, devlet ve hayırsever işbirliği ile önemli bir hizmeti vatandaşın ayağına getireceklerini dile getirdi.

 

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0