Reklamı Geç
HABER DETAY
TDV Tarafından 3 Noktaya Kurban Bağış Standı Kuruldu
Keseceği kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesince üç noktaya kurban bağış standı kuruldu.
12 Temmuz 2021 - Pazartesi 16:59
YAŞAM

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde sürdürülen Vekâletle Kurban Organizasyonu’na bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız; Yeni Cami, Hacımemişler Cami ve Hacet Meydanı’nda kurulan stantlardan; 15:00-20:00 saatleri arasında, makbuz karşılığı kurban bağış işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilir.


İslami usullere göre kesilen kurbanlar, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra mülteci kamplarından, savaş ve afet bölgelerine, kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden ülkelerden, bir müslüman’ın selamına muhtaç bölgelere kadar dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır.


2021 yılı için Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Bedeli Yurt İçi 1125 TL, Yurt Dışı 925 TL olup; vatandaşlarımız PTT şubeleri, anlaşmalı bankalar ve Alanya Müftülüğü aracılığıyla kurban organizasyonuna bağışta bulunabilirler. Ayrıca 'www.tdv.org ve bagis.tdv.org' adresinden de online olarak bağışlarını gerçekleştirebilirler.

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0