Reklamı Geç
HABER DETAY
Aka ve Afşin Aileleri'nin Mutlu Günü
Adıyaman'ın ileri gelen ailelerinden Aka ve Afşin ailelerinin gençleri Dünya Evine Girdi.
11 Temmuz 2021 - Pazar 23:36
MAGAZİN

İşinsanı Mehmet AKA'nın Oğlu, Kemer Belediye Meclis Üyesi İsmail AKA, Ali AKA, Bayram AKA'nın Yiyenleri İşinsanı Damat Recep AKA ve Gelin Melek AFŞİN'in mutlu günlerinde her iki aileyi dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

 

Kemer Botanik Beach İçi Kır Düğün Alanında Gerçekleşen Düğüne aralarında Kemer Belediye Başkanı ve Protokol Mensuplarının Bulunduğu Yaklaşık 700 Davetli Hazır Bulundu. Misafirlerini kapıda karşılayan her iki ailenin mensupları davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çift, İlk danslarını muhteşem müzik eşliğinde yaptılar. Yöresel müzikler eşliğinde devam eden gece çifte telli ve halaylar eşliğinde devam ederken genç çifti mutlu günlerinde pistte aile dostları ve akrabaları da yalnız bırakmadı.

 

Gecenin ilerleyen saatlerinde mutlu birlikteliklerini şahitler ve davetliler huzurunda resmiyete döken Melek ile Receb'in nikah şahitliğini; Avukat Alaattin VAROL, Bilge Gençlik Hareketi Genel Başkanı Musa ÖĞÜTÇÜ yaptı. Gecede mutluluklarını paylaşmak üzere bulunan davetlilerin huzurunda yaşamlarının bundan sonraki bölümünü paylaşmak üzere birbirlerine bir kez daha gür bir sesle 'Evet' diyen çiftin evlilik cüzdanını şahitler mutluluk dilekleri eşliğinde Nikahlarını Kıyan Kemer Belediye Başkanı Sayın; Necati TOPALOĞLU takdim etti.

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0