Reklamı Geç
HABER DETAY
Altso Meclisi Toplandı
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Haziran ayı meclis toplantısı 29 Haziran 2021 Salı günü gerçekleştirildi.
29 Haziran 2021 - Salı 17:12
YAŞAM

Toplantıda konuşan Başkan Şahin, Alanya merkezin ardından Mahmutlar Mahallesi’ne ikinci bir tapu dairesinin ihtiyaç olduğunu belirterek bu konuda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na talepte bulunacaklarını ifade etti. 


ALTSO’nun olağan meclis toplantısı ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda yönetim kurulu faaliyetleri konusunda meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Şahin, Konaklı Mahallesi’ne noter kurulması, Ahmet bebeğin Amerika’ya uğurlanması, yayla çıkarmaları ve diğer önemli konularda meclis üyelerini bilgilendirdi. 


 “KONAKLI MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Alanya’nın batı mahallelerine hizmet verecek olan Alanya Konaklı 7. Noterliği’nin geçtiğimiz aylarda resmi olarak onaylandığını, geçtiğimiz hafta da noter olarak Celal Murat Açanal’ın  atandığını belirten Başkan Şahin, “Konaklı Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Noterimiz, noterlik için yer bakmaya başladı. İnşallah önümüzdeki günlerde resmi açılışını da gerçekleştireceğiz” dedi. 


Başkan Şahin, Alanya Tapu Dairesi’nin artık yetersiz kaldığını da belirterek, “Özellikle ekonomik ve sosyal potansiyeli çok sayıda ili geride bırakan Alanya’mızda Mahmutlar Mahallemize ikinci bir tapu dairesine ihtiyaç var. Alanya’mıza sayısız hizmet getiren Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’ndan bu konuda da destek isteyeceğiz” dedi. 


“İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ İLE PROTOKOL İMZALADIK”

Yayla halkına hizmet vermesi için 2 adet ambulans alacaklarını ifade eden Başkan Şahin, “Bölge muhtarlarımızın talebi üzerine Kaplanhanı, Sarımut, Çayarası, Gökbel, Karapınar, Dikmetaş, Çökele, Kadıyakası, Köprübaşı, Gödüre, Gömürgen  ve Samsa  Yaylalarına hizmet verecek olan 2 Adet Tam Teşekküllü Ambulans için İl Sağlık Müdürümüz Dr Ünal Hülür ile protokol imzaladık. 


En kısa sürede ambulansları bizzat temin edeceğiz ve oradaki kıymetli halkımızın hizmetine girmesi için Sağlık Bakanlığımıza devrini yapacağız.Geçtiğimiz günlerde yaylalarımızın güvenlik sorununun çözümünün ardından şimdi de sağlık konusundaki taleplerini karşılıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu. 


Başkan Şahin, Alanya birlik beraberliğinde SMA hastası Ahmet bebeğin tedavisi için gerekli paranın toplandığını meclis üyeleriyle paylaşarak, “Ahmet bebeğimiz için gerekli para toplandı. Ahmet bebeğimiz için vize de alındı. Aile ile birlikte SMA hastaları için yapılan uğurlama töreni de gerçekleştirdik. İnşallah Ahmet bebeğimiz Amerika’dan sağlığına kavuşarak dönecek” dedi. 


Başkan Şahin ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile gerçekleştirilen görüşmeler, ALTSO’ya yapılan ziyaretler, komite toplantıları ile ilgili olarak da meclis üyelerine önemli bilgiler aktardı.

 

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0