Reklamı Geç
HABER DETAY
Altso Meclisi Toplandı
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) meclis toplantısı 27 Mayıs 2021 Perşembe günü gerçekleştirildi.
27 Mayıs 2021 - Perşembe 16:46
YAŞAM

ALTSO’nun olağan meclis toplantısı ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda yönetim kurulu faaliyetleri konusunda meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Şahin, SMA hastası Ahmet bebeğe vurgu yaptı. Ahmet bebeğin hayata tutunabilmesi için gerekenin yapılacağını belirten Başkan Şahin, “SMA Hastası Ahmet evladımızın durumu çok önemli. Bizim için bu konu namus ve onur meselesidir. Rabbimin izni ve Alanya yardımlaşmasıyla inşallah Ahmet bebeğimiz sağlığına kavuşacak” dedi.

 

‘DANİMARKA BÜYÜKELÇİSİNİ AĞIRLADIK’

Danimarka’nın Türkiye Büyükelçisi Danny Annan’ın ALTSO’yu ziyaretinden de bahseden Başkan Şahin, “İki ülke ekonomisine yönelik işbirliği konularında görüş alışverişinde bulunduğumuz ziyarette, Alanya’mızın genel ekonomik yapısı hakkında da bilgiler aktardık. Burada Alanya’mıza yatırım yapmak isteyen yabancı ülke vatandaşlarına pozitif ayırımcılık yaptığımızın da altını çizdik” dedi. 

‘MUHTARLARIN TALEPLERİNİ ALDIK’

Karakocalı, Mahmutlar, Çıplaklı, Şıhlar ve Oba mahalle muhtarlarının talepleriyle ilgili olarak da konuşan Başkan Şahin, “Muhtarlarımızdan Mahallelerinin ortak yaylalarının ihtiyacı olan doktor, hemşire, ambulans ile ortak bir noktaya mobil jandarma ekibi kurulması ve ayrıca sulama göleti  ile ilgili taleplerini aldık. Bu makul ve gerekli taleplerin karşılanabilmesi için ilgili makamlar nezdinde takibe başladık. İnşallah en kısa sürede muhtarlarımızın taleplerini yerine getireceğiz” dedi. 

Başkan Şahin ayrıca toplantıda, Tam Kapanma döneminde yaşanan sıkıntıların çözümünde atılan adımlar, Litvanya Cumhurbaşkanı ve Başbakanı ile gerçekleştirilen video konferans toplantıları, gıda yardımları, ALTSO Tiyatro Kulübü, ALTSO’ya gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili olarak da meclis üyelerini bilgilendirdi.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0