Reklamı Geç
HABER DETAY
Ölüm Korkusuyla Yaşamak İstemiyoruz
Alanya 'da yaşayan Fidan Taşarası boşanma aşamasındaki ayrı yaşadığı Fatih Taşarası tarafından bir yıldır taciz edildiğini iddia etti.
29 Nisan 2021 - Perşembe 15:30
YAŞAM

Önceki gün iftar saatlerinde çocuğunu göremek bahanesi ile okurcalar'daki evlerine gelerek taciz edildiğini Ölümle tehdit edildiği gerekcesiyle Alanya adliyesinde  suç duyurunda bulundu.

Suç duyurunda bulunmak üzere geldiği Adliyede hakarete uyrayan Fidan Taşarası gazetemize gelerek yardın istedi.

Fidan Taşarası, Evime gelen boşanma aşamasındaki ayrı yaşadığım eşim çocuğumuzu görmek istedi kızım onun sesini duyunca korkudan altını ıslattı kızım sürekli yaşadığı baba hakaretlerinden dolayı piskolesi bozuldu kızımın altını ıslattığı ve kendisinden korktuğunu söylemem üzerine bize saldırarak hakaret ve küfür ve tehditlerini sürdürdü.

Jandarmayı aradım yardım istedim kimse gelmedi sabah olunca şikayette bulunmak için adliye ye geldim beni burada da buldu ve adliyede de saldırdı. Bir yıldır bu tür saldırılara maruz kalıyoruz ölüm korkusundan eve kapandık hakkımızı arayacaklar biz ölmeden yardım etsinler şeklinde konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
ismi lazım değil baş harfi ben - 26 Mayıs 2021  
Suçlu olanlar tabiki cezalarını çeksinler ama kadınların tek bir beyanına bakıp da suçsuz olanlarda suçsuz yere yargılanmaya devam edecekse ozaman kestirelim bizde kadın olalım


0