Reklamı Geç
HABER DETAY
Okulda Öğreniyorum Evde Oynuyorum
Ayşe Melahat Erkin İlkokulu Anasınıfı öğretmeni Arzu ZEYNEL OKTAN’ın koordinatörlüğünde yürütülen “Okulda Öğreniyorum Evde Oynuyorum” e-Twinning projesi EĞLENEREK ÖĞRENİYORUM sloganıyla başlatılan projede öğrenciler akıl ve zeka oyunlarını okulda öğrenip, evde aileleri ile oynayarak hem keyifli hem de verimli zaman geçirdiler.
26 Nisan 2021 - Pazartesi 10:11
EĞİTİM

Proje ile öğrencilerde el ve göz koordinasyonu, küçük kas gelişimi, mantık yürütme, problem çözme becerisi, yaratıcılık, duygusal ve bilişsel becerilerin gelişmesi amaçlandı.

 

Belirli gün ve haftalardan Yaşlılar Haftasında Erzurum’daki Güzide Yaşlı Bakım Merkezi ile online bağlantı kurularak değerler eğitimi kapsamında yaşlılarımızla sohbet ederek çocukluk yıllarında oynadıkları oyunlar hakkında bilgi alınarak projemizdeki oyunlar tanıtıldı. Büyüklerimiz özellikle çocukluklarında üç taş oyununu oynadıklarını belirtmişlerdir. Projedeki oyunlarımız Erzurum’daki Güzide Yaşlı Bakım Merkezine gönderilerek yaşlılarımızın anılarını tazeleyip keyifli vakit geçirmelerini sağladık.

Arzu ZEYNEL OKTAN ve Necla KARAGEDİK’in koordinatörlüğünde köy okullarına da gidilerek anasınıfı öğrencilerine oyunlar tanıtıldı. Birlikte oyunlar oynandı ve keyifli vakit geçirildi. Daha sonra bazı oyunlar hediye edildi.

Projemiz süresince bize desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüze, Ayşe Melahat Erkin İlkokulu Müdürlüğüne, Erzurum Güzide Bakım Merkezi yönetimine, Kargıcak Vahapoğlu İlkokulu idaresi ve anasınıfı öğretmenlerine, Kargıcak Ortaokulu idaresine teşekkür ederiz.

     

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0