Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Yücel Başkanlık Koltuğunu Çocuklara Emanet Etti
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle belediye başkanlığı koltuğunu 2. sınıf öğrencisi Ada Beren Yankuncu’ya emanet etti.
22 Nisan 2021 - Perşembe 18:02
YAŞAM

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun şerefine tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da başladı. Kutlamalar çerçevesinde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her yıl olduğu gibi bu yıl da başkanlık koltuğunu çocuklara emanet etti.

GENÇ BAŞKAN HAYVANAT BAHÇESİ İSTEDİ

Hacıkadiroğlu İlkokulu 2-B sınıfı öğrencisi Ada Beren Yankuncu, 23 Nisan’da Başkan Yücel’in yerine Alanya Belediye Başkanı oldu. Başkan Adem Murat Yücel’e taleplerini sıralayan genç Başkan Yankuncu, Alanya’ya hayvanat bahçesi ve spor alanları yapılması istediğini belirtti.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN MACERA PARKINI HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise başarılarıyla parlayan bir nesil oluşturmak adına gençler için sürekli çalıştıklarını ve yeni projeler ürettiklerini belirterek, “Tüm çocuklarımız ve gençlerimiz için Kızılalan Mevkii’nde Macera Parkı projemizi hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çok kısa sürede hayata geçirip siz çocuklarımızın hoş vakit geçirebileceği alanları oluşturmuş olacağız. Spor alanlarının sayısını da arttırmak için durmadan çalışıyoruz” dedi.

YANKUNCU’DAN BAŞKAN YÜCEL’E BAŞARI SÖZÜ

Alanya Belediyesi anı defterini de imzalayan Yankuncu, Başkan Yücel’e gençlere yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Yücel de, Yankuncu’dan derslerine çok çalışması adına söz isteyip, hediyeler takdim etti. 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0