Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da elmalar Büyükşehir’den…
Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da üreticiden aldığı elmaları Alanya’da halka ücretsiz olarak dağıttı. Alanya’nın 6 bölgesinde 11 ayrı stantta dağıtılan Elmalar hem üreticiye hem vatandaşa destek sağladı.
22 Nisan 2021 - Perşembe 15:40
YAŞAM

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yerelden kalkınma vizyonu ve sosyal belediyecilik anlayışı ile üreticinin ve vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’da birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın bir örneğini daha hayata geçirerek, hem çiftçinin hem vatandaşların yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Elmalı'da çiftçilerin elinde kalan elmalar Büyükşehir Belediyesi tarafından ederinden satın alınarak halka dağıtılıyor. 


VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITILDI
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Kepez’de yapılan ilk dağıtımın ardından diğer ilçelerde de dağıtım başladı. Alanya merkez, Demirtaş, Mahmutlar, Kestel, Konaklı ve Avsallar Mahallelerinde kurulan 11 ayrı stantta vatandaşlara poşetlerde toplam 6.5 ton elma dağıtımı gerçekleştirdi. Üçer kiloluk poşetlerle gerçekleştirilen elma dağıtımına halk büyük ilgi gösterdi. Böylece paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da hem üreticiye hem de vatandaşa destek sağlandı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0