Reklamı Geç
HABER DETAY
Litvan Ailelerden Ahmet Bebek İçin Kermes
Alanya Litvanyalılar Derneği Paskalya Bayramı kutlamaları çerçevesinde hazırlanan programda SMA hastası Ahmet Bebek için de kermes düzenledi.
04 Nisan 2021 - Pazar 18:02
YAŞAM

Organizasyona katılan. aynı zamanda da Litvanya’nın Alanya Fahri Konsolosu’da olan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, duyarlı davranışlarından dolayı Litvan aileleri tebrik ederek, birlik beraberliğin önemine dikkat çekti. 

Başkan Şahin, şunları söyledi: “ Alanya Litvanyalılar Derneği’nin düzenlediği Paskalya Bayramı kutlamalarına katıldık.


Litvanya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Vaida Stankevičienė ve Konsolos Gediminas Danisas’a Alanya'mıza gelerek şehrimize verdikleri önemi gösterdikleri için ve nazik hediyelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.


Organizasyonda düzenlenen kermesin gelirini Alanya’mızdaki SMA hastası Ahmet bebeğin kampanyasına bağışlayacak olan Litvan aileleri bu nazik düşüncelerinden dolayı kutlar, birlik beraberliğin, dayanışmanın bir örneğini gösterdikleri için de ayrıca tebrik ederim.


Organizasyonda gerçekleştirilen törenle Alanya Litvanyalılar Derneği’nin başkanlığını yürüten Margiris Klenavicius ise görevini Asta Buckıunaıte'ye bıraktı. Klenavicius'a yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür eder, Buckıunaıte'ye başarılar dilerim.”

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0