Reklamı Geç
HABER DETAY
30 Mart koronavirüs tablosu
Türkiye'nin 30 Mart koronavirüs tablosu yeni tedbirlerin ardından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mart'ta gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından koronavirüs vaka sayılarında görülen artışa dikkat çekti. Öte yandan, aşılama çalışmaları sayesinde yatan hasta sayısının azaldığı ifade edildi. İşte, 30 Mart koronavirüs tablosu...
30 Mart 2021 - Salı 19:15
SAĞLIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Mart tarihinde yaptığı Millete Sesleniş konuşmasında güncel koronavirüs risk haritasına dikkat çekti. Buna göre, Türkiye'nin yüzde 80'ini temsil eden 58 il kırmızı renge döndü. Kısıtlamaların geri dönmesinin ardından vatandaşlar koronavirüs tablosunu merak etmeye başladı. 


30 Mart'ta uygulanan test sayısı, vaka sayısı, hasta sayısı, ölen hasta sayısı ve iyileşen hasta sayısı verileri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, 30 Mart koronavirüs tablosu açıklandı mı? İşte, Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu...


Sağlık Bakanlığı tarafından her akşam düzenlenen koronavirüs tablosunda Türkiye'de günlük ve toplam uygulanan test sayısı, koronaviürs vaka sayısı, hasta sayısı, iyileşen hasta sayısı ve koronavirüs nedeni ile hayatını kaybedenlerin sayılarının verileri yer alıyor. Türkiye'nin güncel koronavirüs tablosu ise akşam saatlerinde Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşıldı.


Buna göre; Türkiye'de son 24 saatte 235 bin 298 Kovid-19 testi yapıldı, 37 bin 303 kişinin testi pozitif çıktı, 155 vatandaş koronavirüs nedeni ile hayatını kaybetti.


29 MART KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanlığı tarafından her akşam düzenlenen koronavirüs tablosunda Türkiye'de günlük ve toplam uygulanan test sayısı, koronaviürs vaka sayısı, hasta sayısı, iyileşen hasta sayısı ve koronavirüs nedeni ile hayatını kaybedenlerin sayılarının verileri yer alıyor. Türkiye'nin güncel koronavirüs tablosuna göre 29 Mart'ta 225 bin 511 test yapıldı. Son 24 saatte vaka sayısı ise 32 bin 404'e ulaştı. Hasta sayısı bin 325 kişiyi bulurken, 29 Mart'ta iyileşen sayısı ise 18 bin 15 oldu.

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0