Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da Pandemi Değerlendirildi
Alanya ilçesi Pandemi değerlendirme toplantısı Kaymakam Dr Fatih Ürkmezer başkanlığında yapıldı.
26 Şubat 2021 - Cuma 14:59
GÜNDEM

Kaymakam Ürkmezer’in yanı sıra Belediye Başkanlığı, Emniyet, Jandarma, İlçe Sağlık, Milli Eğitim, Tarım, Müftülük ve Salgın Denetim Birim Amirlerinin katıldığı toplantıda ilk olarak Sağlık Müdürü Dr Nadir Aldemir tarafından Covid-19’un Alanya’daki durumu ve yapılan tespit, teşhis ve filyasyon çalışmaları hakkında sunum yapıldı. 


Ardından Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığınca belirlenen ölçütler çerçevesinde yapılan denetimler ile ilgili sunum ve bilgilendirme yapıldı. 


Toplantı hakkında bir açıklamada bulunan Kaymakam Ürkmezer “Covid-19 salgınının Şehrimizdeki durumuyla ilgili bir toplantı yaptık. Başta Sağlık Müdürlüğü olmak üzere tüm birimlerimiz hastalığa yakalanan kişi sayısını azaltmak üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bir yandan da aşılama çalışmalarımız Sağlık Bakanlığınca belirlenen kriterler çerçevesinde devam ediyor. 
Hafta sonu kısıtlamaları da şehrimizde devam ediyor. 

 

Gerek hafta içinde gerekse hafta sonunda tüm birimlerimizce denetimlerimiz de devam edecek. Vatandaşlarımızın hastalıktan korunmasını temin İçin başta vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunabileceği Pazar yeri, alışveriş yerleri, toplu ulaşım araçları olmak üzere tüm iş ve işletmeler denetlenmeye devam edecek. 

Herkes için bir zorunluk olan maske takmayı temin içinde maske denetimlerimiz artarak devam edecek. Özellikle hafta sonları tüm ekiplerimiz şehrimizin her bir tarafında hafta sonu kısıtlamalarına yönelik denetimlerini artıracaklar.Vatandaşlarımızın da hem kendi sağlıkları hem de çevrelerindeki insanların sağlıkları için kurallara uymalarını ve maske  mesafe  ve temizlik  uygulamalarını sıkı sıkıya takip etmelerini istiyoruz” dedi.

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0