Reklamı Geç
HABER DETAY
Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray maçı bugün
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 26. hafta maçında bu akşam lider Galatasaray'ı ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek
20 Şubat 2021 - Cumartesi 10:04
SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Aytemiz Alanyaspor, bu akşam Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda Galatasaray'ı ağırlayacak. Bu sezon iki ekip hem ligde hem de kupada karşılaşırken, bu iki karşılaşmayı temsilcimiz Alanyaspor kazandı.

 

Turuncu yeşilli ekip, zorlu rakibine karşı bu sezonki üçüncü galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Son 6 haftadır maç kaybetmeyen Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray'a karşı evinde 3 puanı alan taraf olmak istiyor. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı 2-1 kazanan Alanyaspor, geçen hafta Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında sarı kırmızılı rakibini deplasmanda 3-2 mağlup etmişti.

 

Uzun yıllar Galatasaray'ı deplasmanda bir sezon içinde iki kez yenen takım çıkmazken, bu istatistiği bu yıl Alanyaspor bozdu. Evinde de galip gelmek isteyen Alanyaspor, geçen sezon Alanya'da oynanan maçta rakibini 4-1'lik net skorla mağlup etmişti. ALANYASPOR TAM KADRO Kritik mücadele öncesi Aytemiz Alanyaspor'da sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken, takımda morallerin de yüksek olduğu öğrenildi.

 

Galatasaray'a karşı mutlak galibiyet isteyen turuncu yeşilliler, hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı ve tesislerinde kampa girdi. Teknik Direktör Çağdaş Atan'ın maça ideal kadroyla sahaya çıkacağı öğrenilirken, zorlu maçta Salih Uçan ve Davidson'un ön plana çıkması bekleniyor. Öte yandan, Aytemiz Alanyaspor'da Galatasaray maçı öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Takımda 4 oyuncu ise sarı kart sınırında. Moubandje, Berkan, Efecan ve Adam Bareiro kart sınırında yer alıyorlar.

 

Bu oyuncular Galatasaray karşısında sarı kart görmeleri durumunda, haftaya deplasmanda oynanacak Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecekler.

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0