Reklamı Geç
HABER DETAY
Motosiklet hırsızlıları tutuklandı
Alanya ilçesinde farklı zamanlarda park halinde bırakılan 4 motosikleti çaldığı iddia edilen 3 şüpheli, polisin sıkı takibi sonucu yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin çalıntı motosikletle gelerek hırsızlık yaptığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
18 Şubat 2021 - Perşembe 19:16
ASAYİŞ

Alanya'nın farklı mahallelerinde park halinde olan 4 ayrı motosiklet hırsızlığı olduğu ihbarı alan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği çalışma başlattı. Ekipler, yaptıkları teknik ve fiziki takipte hırsızlık şüphelisinin M.A. (21), Ş.G. (18) ve S.T. (16) olduğunu tespit etti. 


Bunun üzerine harekete geçen ekipler, çalıntı motosikletleri Fığla Mahallesi’nde terk edilmiş halde buldu. Daha sonra polis, şüphelilerden M.A. ve Ş.G.’yi çalıntı motosikletleri almaya geldiği sırada yakalayarak gözaltına aldı. Diğer şüpheli S.T. ise Manavgat ilçesindeki adresinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Çalıntı motosikletle hırsızlık yaptılar
Diğer yandan, şüphelilerin motosiklet çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 3 şüphelinin çalıntı motosikletle geldiği apartman girişinden motosiklet alıp gittiği görülüyor.

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0