Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyalı gazetecinin acı kaybı!
Alanya Güneşi Gazetesi sahibi İbrahim Akdağ’ın yeğeni Murat Alparslan, tatil yaptığı otelin havuzunda geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti
14 Eylül 2020 - Pazartesi 11:15
ASAYİŞ

Alanya'nın sevilen simalarından gazeteci İbrahim Akdağ’ın Almanya’da yaşayan yeğeni Murat Alparslan, eşi ve biri 8 aylık iki çocuğuyla birlikte Antalya’da bulunan bir otele tatil yapmak için geldi. Talihsiz genç adam otelin havuzuna atlarken bir anda suda hareketsiz kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından bölgede bulunan bir hastaneye kaldırılan Alparslan’ın boynunun kırıldığı anlaşıldı. Alparslan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YEĞENİNİN ARDINDAN DUYGUSAL BİR MESAJ PAYLAŞTI

Akdağ, acı haberi sosyal medya üzerinden duyurdu. “Böyle ölüm mü olur canım yeğenim!” başlıklı paylaşımında Akdağ şu ifadelere yer verdi: Bu nasıl kaderdir… Bu nasıl eceldir… Bu nasıl çiledir. Hep birimiz küçükken yetim ve boynu bükük büyümek zorunda mıyız? Canım yeğenim Murat Alparslan Almanya'dan eşi, küçük kızı ve 8 aylık bebeği ile Antalya'da tatil yaptığı otelde havuza atlarken boynu kırıldı ve genç yaşta, ardında yetimler ve gözü yaşlı eş ve de bizleri koyup gitti. Bu bir şaka mı diye çok avuttum kendimi, taa ki morgda o güzel yüzüne el sürene kadar. Bu nasıl garip bir ölümdür canım yeğenim ve bitmedi mi feleğin bizimle hesabı? Yetmedi mi gurbetin gözyaşları ile akan nehirlerinde ölümlerimiz…” 

Editör:Son Alanya Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0