Reklamı Geç
HABER DETAY
2.Gazipaşa Yağlı Güreşleri’ne Geri Sayım Başladı
Gazipaşa’da 18 Mayıs Cumartesi Günü Koru Sahilde bulunan Halk Büfe yanında 2. Gazipaşa Yağlı Güreşleri yapılacak. Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen güreşlerde altın kemerli başpehlivanlar başta olmak üzere yaklaşık 600 pehlivan er meydanına çıkacak.
14 Mayıs 2024 - Salı 18:44
YAŞAM

Gazipaşa Belediyesi, 2. Gazipaşa Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek Gazipaşa Yağlı Güreşleri’nde Türkiye’nin dört bir yanından gelecek yaklaşık 600 pehlivan güreş severlere heyecan dolu anlar yaşatacak.


ALTIN KEMERLİ BAŞPEHLİVANLAR GAZİPAŞA YAĞLI GÜREŞLERİNDE
Gazipaşa Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Gazipaşa Yağlı Güreşleri, 18 Mayıs Cumartesi Günü saat 10.00’da Koru Sahil Halk Büfe yanında bulunan alanda başlayacak. Tüm gün boyunca devam edecek yağlı güreşlerde Türkiye’nin altın kemerli ünlü başpehlivanları; İsmail Balaban, Yusuf Can Zeybek, Mustafa Taş, Osman Aynur, Mehmet Yeşil Yeşil, Fatih Atlı ve Orhan Okulu başta olmak üzere 45 başpehlivan er meydanında kol bağlayacak.


BAŞKAN YILMAZ’DAN GÜREŞE DAVET
Gazipaşa Yağlı Güreşleri’nde çok güzel müsabakalara ev sahipliği yapılacağını belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “Ata sporlarımızı ve geleneklerimizi Gazipaşa’mızda yaşatmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da çok güzel müsabakalara ev sahipliği yapacağız. Geleneksel hale getirdiğimiz yağlı güreşlerimizi bundan sonraki yıllarda da düzenlemeye devam edeceğiz.  Tüm güreş severlerimizi 18 Mayıs Cumartesi günü Koru Sahil Halk Büfe yanında düzenleyeceğimiz 2. Gazipaşa Yağlı Güreşleri’ne davet ediyorum” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0