Reklamı Geç
HABER DETAY
Selinus Halk Büfe Artık Daha Fazla Kişiye Hizmet Verecek
Gazipaşa Belediyesi’nin vatandaşa hem ekonomik hem de kaliteli hizmet verebilmek amacıyla açtığı Selinus ve Koru Halk Büfe işletmeleri, Gazipaşa Halkı ve şehir dışından gelen misafirler tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
14 Mayıs 2024 - Salı 16:43
YAŞAM

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın 2019 Yılında göreve başlamasıyla birlikte Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından açılan Selinus Halk Büfe’ye, 2023 yılında bir yenisi daha eklenerek Koru Sahilde Halk Büfe açılmıştı. Vatandaşların yoğun ziyaret ettiği Halk Büfelerde daha fazla vatandaşa hizmet sunabilmek ve çocukların daha konforlu alanlarda eğlenebilmeleri için belediye ekipleri, Selinus Halk Büfede düzenleme çalışması yaptı. Kısa sürede tamamlanan çalışmalarla hem Selinus Halk Büfenin kapasitesi artırıldı hem de çocukların rahatlıkla oyunlar oynayacağı oyun parkı yenilendi. Yenilenen yüzüyle Selinus Halk Büfe artık daha fazla kişiye hizmet sunabilecek.


BAŞKAN YILMAZ: “HALK BÜFELERİMİZDE SUNDUĞUMUZ GÜLER YÜZLÜ HİZMETLE VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Sosyal Belediyecilik çalışmalarına her geçen gün bir yenisini daha eklediklerini belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Açtığımız büfelerimizle halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk Halk Büfemizi göreve gelir gelmez 2019 yılının Ağustos ayında Selinus Sahili’nde açmıştık. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hitap eden Halk Büfelerimizde kaliteli ve uygun hizmet sunmamızın getirisi olarak geçen yıl Koru Sahilde ikinci Halk Büfemizi hizmete açtık. 


Halkımızın rahat nefes aldığı ve kendi evlerinde hissettikleri büfelerimizde, daha fazla vatandaşımıza hizmet sunmak için kapasite artırımı yaptık. Selinus Halk Büfemizde ekiplerimiz tarafından kısa süre önce tamamlanan genişletme ve düzenleme çalışmaları ile artık daha fazla vatandaşımıza hizmet vereceğiz. Yenilenen oyun parkımızla çocuklarımız daha konforlu bir alanda oyunlar oynayabilecek. Halk Büfelerimizde sunduğumuz güler yüzlü hizmetle her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Denizin ve gün batımının keyfini yaşamak isteyen herkesi Halk Büfelerimize bekliyoruz.” dedi

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0