Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da Alkol Rus'un Sonu Oldu: Dim Barajı'na Atladı
37 yaşında yerleşik Rus Vladimir Esikov, Alanya'da Dim Barajı'na atlayarak hayatını kaybetti.
12 Mayıs 2024 - Pazar 16:23
ASAYİŞ

Olay Gece Saat 01:00 Sıralarında Meydana Geldi

Metin Taşar (32) ve Alanya'da ikamet eden Rus Vladimir Esikov, Dim Barajı'nın yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki yamacında alkol almaya başladı. Bir süre sonra Esikov, suya gireceğini söyleyerek yamaçtan baraj gölüne atladı. Taşar'ın ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.


Gece Olması Sebebiyle Su Altı Aramalar Gün Ağardıktan Sonra Başladı
Jandarma ekipleri, gece olması nedeniyle su altında arama yapamadı ve çalışmalar karadan yürütüldü. Gün ağarınca Antalya Jandarma Sualtı Arama Kurtarma dalgıçları Dim Barajı'nda çalışmalara başladı. Yaklaşık 7 saatlik çalışmanın ardından Esikov'un cansız bedeni bulundu. Ekipler tarafından sudan çıkarılan Esikov'un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Metin Taşar ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.


Bu olay, Dim Barajı'nda yaşanan ve alkol kullanımının trajik sonuçlarına dikkat çeken bir örnek. Jandarma, vatandaşları baraj gölü ve diğer su kenarlarında dikkatli olmaları ve alkollüyken suya girmemeleri konusunda uyardı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0