Reklamı Geç
HABER DETAY
Vali'den Alanya Ekibine Plaket
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya'da yaşanan sel felaketinde görev yapan Alanya İHH arama kurtarma ekibini Erdem Beyazıt kültür merkezinde kabul etti. Vali Şahin, ekibe yaptıkları fedakarlıklı ve başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
11 Mart 2024 - Pazartesi 16:24
YAŞAM

Vali Şahin, doğal afetlerde devletin yanında yer alan ve her an her yerde hazır bulunan İHH arama kurtarma gibi sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. Şahin, "Afetlerde devletimizin yükünü hafifleten, vatandaşlarımızın hayatını kurtaran ve ihtiyaçlarını karşılayan bu kuruluşlara minnettarız. Alanya İHH arama kurtarma ekibi de Antalya'daki sel felaketinde büyük bir gayret gösterdi. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Alanya İHH arama kurtarma ekip başkanı Ramazan Başkan ise Vali Şahin'e nezaketlerinden  dolayı teşekkür etti. Başkan, "13 Şubat 2024 tarihinde Antalya'da meydana gelen sel felaketinde Alanya İHH arama kurtarma ekibi olarak elimizden geleni yaptık. Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için çalıştık. Valimizin bize verdiği plaket bizim için büyük bir onur. Biz her zaman devletimizin ve milletimizin emrindeyiz" diye konuştu.

Editör:Musa Öğütçü
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0