Reklamı Geç
HABER DETAY
Aranan Şahıslara Yönelik Yapılan Çalışmalarda 220 Kişi Yakalandı!
Antalya Emniyet Müdürlüğü, adli makamların yakalama emri çıkardığı 'Asayiş ve Diğer Suçlardan Aranan Şahıslar' operasyonu düzenledi.
11 Mart 2024 - Pazartesi 12:57
ASAYİŞ

Operasyona 74 ekip ve 162 personel katıldı. Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda, aralarında adam öldürme, kasten yaralama, yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, işyeri/konut dokunulmazlığını ihlal etme, 6136 SKM, 5607 SKM, silahla tehdit, hakaret, mala zarar verme, görevi yaptırmamak için direnme, taksirle yaralama/ölüme neden olma, cinsel saldırı, resmi belgede sahtecilik, uyuşturucu madde ticareti bulundurma/kullanma gibi suçlardan aranan şahıslar da bulunuyordu. Bu şahıslardan 20 yıl üzeri 2 kişi, 10 yıl ile 20 yıl arası 7 kişi, 5 yıl ile 10 yıl arası 9 kişi, 2 ile 5 yıl arası 28 kişi ve 2 yıl altı 59 kişi olmak üzere kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 105 kişi ile birlikte toplam 220 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelesini yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinci ile tüm kaynaklarını kullanarak sürdüreceğini bildirdi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0