Reklamı Geç
HABER DETAY
Esme-Kemal Beyaz Aile Sağlığı Merkezi Açılışı Gerçekleştirildi
Hayırsever Beyaz Ailesi tarafından Alanya Belediyesi ince tahsis edilen alanda yaptırılan Esme- Kemal Beyaz Aile Sağlığı Merkezi ve Kemal Beyaz 112 İstasyonu açılışı gerçekleştirildi. Açılışa önceki dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, Hayırsever Ahmet Beyaz, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
09 Mart 2024 - Cumartesi 10:22
YAŞAM

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan program Hayırsever Ahmet Beyaz, Küçük Hasbahçe Mahalle Muhtarı Ali Yalçın, Sugözü Mahalle Muhtarı Hasan Uysal, İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in konuşmalarıyla devam etti.

 

Açılışta konuşan Kaymakam Ürkmezer “Sayın Bakanım, Sayın Belediye Başkanım, değerli hanımefendiler beyefendiler sağlık ocağımızın, sağlık merkezimizin ilçemize ve mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başta hayırseverimiz Ahmet Beyaz olmak üzere bütün Alanya’lı hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu geleneği yasatan ve bundan sonra ki nesillere aktaran siz değerli beyefendiye ve ailenize teşekkür ediyorum hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Kaymakam Ürkmezer’in ardından konuşma yapan Antalya Milletvekili Çavuşoğlu “Çok kıymetli hemşerilerim bu anlamlı töreni gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ederim. Hayırsever vatandaşımız Ahmet Beyaz’a hem annesi babası adına hem kendi adıma yaptırdığı bu aile sağlık merkezi ve 4 nolu acil sağlık merkezi istasyonunun şifa dağıtmasını diliyorum ve hayırseverimize teşekkür ediyorum. Devlet, yerel yönetim ve hayırseverler bir araya geldiği zaman özellikle eğitim ve sağlıkta çok güzel hizmetler oluyor. Bunun en güzel örneği de güzel şehrimiz Alanya’dır. Buradan tüm hayırseverlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Konuşmaların ardından açılış töreni dua edilmesi ve Antalya Milletvekili Çavuşoğlu, Kaymakam Ürkmezer, Başkan Yücel, İlçe Sağlık Müdürü Aldemir, Hayırsever Beyaz ve Muhtarların kurdeleyi kesmeleriyle açılış gerçekleşti.
Açılışın ardından Kaymakam Ürkmezer Aile Sağlık Merkezini gezerek incelemelerde bulundu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0