Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da taraftara ceza geldi!
Alanyaspor ile Trabzonspor arasında 28. haftada oynanan Trendyol Süper Lig maçının ardından PFDK, iki takımın taraftarlarına ceza yağdırdı.
08 Mart 2024 - Cuma 14:21
YAŞAM

PFDK, 4 Mart'ta Alanya Oba Stadı'nda gerçekleşen maçta çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Alanyaspor ve Trabzonspor taraftarlarını 1'er maç tribünden men etti. PFDK'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Corendon Alanyaspor Kulübü, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle Kuzey Tribünü Maraton B blokta bulunan seyircilerin elektronik biletlerinin iptal edilerek bir sonraki iç saha maçına girmelerinin yasaklanmasına karar verilmiştir. 


Aynı şekilde Trabzonspor Kulübü, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle ve bu eylemin misafir takım olarak katıldıkları maçlarda 6. kez tekrarlanmasından dolayı 320.000 TL Para Cezası ödemesine ve Misafir Tribününde oturan seyircilerin elektronik biletlerinin iptal edilerek bir sonraki deplasman maçına girmelerinin yasaklanmasına karar verilmiştir.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0