Reklamı Geç
HABER DETAY
Demir Başkan;Partiliyiz Ama Asla Partici Değiliz
Alanya Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek Partisi'nin adayı olarak halkın karşısına çıkan Demir, "Belediye başkanı olduğumuzda, rozetimizi bir kenara koyup Alanya'ya hizmet edeceğiz dedi.
08 Mart 2024 - Cuma 09:48
YAŞAM

Halka hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız diyen Demir; Halka Hizmet Hakka hizmettir anlayışımızdır ifadesini kullandı.


Demir, belediyelerin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için kurulduğunu vurguladı. "Belediye başkanlığına seçildiğimizde  parti rozetlerimizi çıkartacağız. Belediyenin kapısı herkese açık olacak. Kimseyi ayırt etmeyeceğiz. Herkesin derdine derman olmaya çalışacağız" diye konuştu.


Başkan adayı Mevlüt Demir, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti. "Alanya halkının mutluluğu ve refahı bizim için önemli. Alanya'yı daha yaşanabilir, daha güzel, daha modern bir şehir yapmak için projelerimiz var. Alanya'nın trafik sorununu, tarım sorununu, turizm sorununu çözmek için kafa yoruyoruz. Alanya'nın geleceği için hep birlikte çalışacağız" dedi.


Demir, seçim çalışmaları kapsamında Alanya'nın her yerini gezdiğini söyledi. "Çarşıda, pazarda, köyde, mahallede halkımızla buluşuyoruz. Onların isteklerini, önerilerini, şikayetlerini dinliyoruz. Kırk yıllık devlet tecrübemizi Alanya'nın yönetimine aktaracağız. Alanya'yı hak ettiği yere taşıyacağız. Bunun için sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0