Reklamı Geç
HABER DETAY
Gençler Umudumuz ve Geleceğimizdir
Gençlerin umudu ve geleceği olduğuna inanan Adalet Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Haydar Yıldız, protokol ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Yıldız, eğitim konusunda belediyenin yapabileceği katkıları değerlendirdi.
13 Şubat 2024 - Salı 09:53
YAŞAM

Yıldız'ın ziyaretine Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Koç, Adalet Partisi Antalya İl Başkanı Ayhan Sağlık, Adalet Partisi Manavgat İlçe Başkanı Muhammet Elbiği ve Adalet Partisi Alanya İlçe Başkanı Bilal Özünal da katıldı.


Ziyarette Alanya'daki öğrencilerin durumu ve eğitim kalitesi hakkında bilgi alan Yıldız, "Gençlerimiz yarınlarımızın teminatıdır. Onların eğitimlerine belediye olarak her türlü desteği sağlamak bizim görevimizdir. Eğitimde başarıyı arttırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.


Haydar Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz'a teşekkür ederek, "Sizin gibi değerli bir kardeşimize öğrencilerin emanet edilmesi bizi memnun etti. Seçimlerden sonra Alanya'ya birlikte hizmet etmek bizim için memnuniyet verici olacaktır" diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0