Reklamı Geç
HABER DETAY
Side’deki tetikçiler yakalandı
İYİ Parti Manavgat eski İlçe Başkanı Hüseyin Ergen’i silahlı saldırı sonucu yaralayan tetikçi ile olayın planlayıcısı ve azmettiricisi olduğu değerlendirilen 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındılar.
12 Şubat 2024 - Pazartesi 15:41

Manavgat’ın Side Mahallesi’nde 31 Ocak günü İYİ Parti Manavgat eski İlçe Başkanı Hüseyin Ergen evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmıştı. Olaya müteakip Antalya İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından 14 saatlik yapılan titiz çalışmalar sonucunda olayda kullanılan araç tespit edilerek düzenlenen operasyonda araç sürücüsü ve silahı kullanan tetikçi yakalandılar. Yapılan soruşturma sonucunda her 2 şüpheli de adli makamlarca tutuklanarak Manavgat Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu’na teslim edildi. 


Olayın aydınlığa kavuşturulması amacıyla JASAT tarafından yapılan titiz ve gayretli çalışmalar neticesinde olayın planlayıcısı ve azmettiricisi olduğu değerlendirilen 2 şüpheli daha tespit edilerek ikametlerinde yakalanarak gözaltına alındılar. Soruşturmaya Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda titizlikle devam edildiği ifade edildi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0