Reklamı Geç
HABER DETAY
Demir Başkan İşsiz Genç Kalmayacak
Gelecek Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir, seçim çalışmaları kapsamında Alanya ve çevresindeki mahalle ve köyleri ziyaret ediyor. Demir ve ekibi, Soğukpınar Mahallesi Muhtarı Mehmet Şensoy'un davetlisi olarak kahvaltıya katıldı. Soğukpınar Mahallesi'nin sorunları ve belediyeden beklentileri konuşuldu.
10 Şubat 2024 - Cumartesi 10:14
YAŞAM

Başkan adayı Demir ve ekibi, daha sonra Gözübüyük Camisi'nde cuma namazını kıldı ve köy halkıyla buluştu. Mahalle sakinlerinin istek, talep ve sorunlarını dinleyen Demir, çözüm önerilerini paylaştı. Özellikle gençlere yönelik sertifikasyon projesinden bahseden Demir, gençlerin iş sahibi olması için eğitimler düzenleyeceklerini ve meslek edindireceklerini söyledi.


Demir, Payallar ve Konaklı hallerinde de hal esnafı ve üretici çiftçilerle bir araya geldi. "notlarımızı aldık, sorunları biliyoruz" diyen Demir,Akaryakıt fiyatları çiftcimizin belini büküyor "Ekmeğini topraktan çıkaran çiftçimizin yanında olacağız. Alanya'nın yayla, köy ve mahallelerinin şehre inecek tüm yolları kesinlikle asfalt olacak" dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0