Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da korkunç kaza! Tırın altına girdi
Alanya'da yaşanan feci kaza, tüm ilçeyi yasa boğdu. D-400 karayolu üzerinde seyir halinde olan Mevlüt Zararsız yönetimindeki taksi, henüz bilinmeyen bir nedenle önünde ilerleyen tıra arkadan çarptı.
08 Şubat 2024 - Perşembe 09:43
ASAYİŞ

Çarpmanın etkisiyle taksi tırın altına girdi ve sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, taksinin sürücüsü Mevlüt Zararsız'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Zararsız'ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için hastaneye kaldırıldı.


Zararsız'ın Sugözü Mahallesi'nde ikamet ettiği ve mahallenin sevilen esnaflarından biri olduğu öğrenildi. Sugözü Muhtarı Hasan Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli Sugözülüler, üzücü bir haberim var. Mahallemizin kıymetli insanlarından Mevlüt Zararsız (TAKSİCİ) Mekansız Paşa abimiz, korkunç bir trafik kazasında vefat etti. 


Cenazesi yarın defnedilecek. Kaza, mahallemizde alaya AK Parti ilçe binasının önünde meydana geldi. Tırın altına giren araçtan kurtarılamadı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0