Reklamı Geç
HABER DETAY
Just Danışmalık Araştırdı Halk Belediyeden Memnun Çıktı
Alanya Belediyesi'nin hizmetlerinden ne kadar memnun olduğunu ölçmek için Just Danışmalık tarafından yapılan bir araştırma, vatandaşların büyük çoğunluğunun belediyenin çalışmalarından memnun olduğunu gösterdi.
07 Şubat 2024 - Çarşamba 19:48
YAŞAM

Araştırma, Alanya'nın farklı bölgelerinde yaşayan gençler, öğrenciler ve esnaflarla yüz yüze görüşmeler ve telefon anketleri yoluyla gerçekleştirildi. Araştırmaya katılanların 68'i belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını, 68'i kısmen memnun olduklarını, 32'u ise memnun olmadıklarını belirtti. 

Araştırma sonuçlarına göre, vatandaşlar belediyenin en çok temizlik, park ve bahçeler, kültür ve sanat etkinlikleri, sosyal yardım ve ulaşım hizmetlerinden memnun kaldıklarını ifade ettiler. Araştırma raporunda, Alanya Belediyesi'nin vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı sergilediği ve halkın talep ve beklentilerine cevap verdiği vurgulandı.Alanya Just Ajans Yetkilileri zaman içerisin farklı konularada araştırmaların devam ederek vatandaşların bilgilendirmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0