Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da klima yüzünden evsiz kaldılar! Gözyaşlarına boğuldu
Alanya'da klima arızası nedeniyle çıkan yangında bir aile evini kaybetti. Yangın sırasında evde bulunan anne ve oğlu son anda kendilerini dışarı atarak kurtuldu. Yangın sonrası evine dönen baba ise büyük üzüntü yaşadı.
07 Şubat 2024 - Çarşamba 16:49
ASAYİŞ

Yangın, Avsallar Mahallesi Zafer Caddesi'ndeki bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Şerife Tekin, oğluyla birlikte uyuduğu sırada klimadan çıkan kıvılcımların farkına vardı. Klimanın patlamasıyla birlikte yangın hızla büyüdü. Anne ve oğlu, kendilerini dışarı atarak canlarını zor kurtardı. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangında ev tamamen yandı. Eşi ve oğluyla birlikte sokakta kalan Şerife Tekin, gözyaşlarına hakim olamadı.


“Her şeyimiz yandı”
Yangının nasıl çıktığını anlatan Şerife Tekin, “Oğlumla beraber uyuyorduk, klimadan kıvılcım çıktığını gördüm. Sonra klima patladı, yangın başladı. Oğlumu alıp dışarı çıktım. Komşularım bize yardım etti, her şeyimiz yandı. Yetkililerden yardım bekliyorum” diye konuştu.


“Evsiz kalmak çok zor”
Yangın sırada markete gittiği için evde olmadığını söyleyen baba Rıfat Tekin de şöyle dedi:
“Eşim ve çocuk evdeydi. Klima patlamış, yangın çıkmış. Eşim ve çocuğum dışarı çıkabilmişler, çok şükür onlara bir şey olmamış. Ben yazları otellerde çalışıyorum, şu an işsizim. Evsiz kalmak çok zor.”

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0