Reklamı Geç
HABER DETAY
“Ailemin Trafik Polisiyim” Anlatıldı
“Ailemin Trafik Polisiyim” projesi, Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerine trafik güvenliği bilincini aşılamak için başlatılan bir sosyal sorumluluk kampanyasıdır. Proje kapsamında öğrenciler, aileleriyle birlikte seyahat ederken trafik kurallarına uymanın hayat kurtardığını öğrenmekte ve ailelerini bu konuda uyararak trafik polisi rolünü üstlenmektedirler.
07 Şubat 2024 - Çarşamba 12:33
YAŞAM

Öğrencilere verilen eğitimlerde, araç içinde emniyet kemeri takılması, hız sınırlarına riayet edilmesi, kırmızı ışık ihlali yapılmaması, araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması ve yayalara yol verilmesi gibi temel trafik kuralları vurgulanmaktadır. Ayrıca öğrenciler, ailelerinin trafik polisi olduğu hatırlatılarak, trafik kurallarına uymayan aile fertlerine müdahale etmeleri ve onlara iyi bir örnek olmaları istenmektedir.

 

Bu proje ile hem öğrencilerin hem de ailelerin trafik güvenliği konusunda daha bilinçli ve dikkatli olmaları hedeflenmektedir. Bu doğrultuda Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, Rüya İpekten ve Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi Anaokulu öğrencilerine trafik kuralları ile ilgili eğitim vererek, onları bilgilendirmiş ve eğlendirmiştir.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0