Reklamı Geç
HABER DETAY
Adaletli Seçim İstiyoruz
Adalet Partisi Alanya belediye başkan adayı Haydar Yıldız, yapılacak seçimlerde adaletli olalım çağrısında bulundu. Haydar Yıldız, bazı belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarında vatandaşın oyunu almak için sınırsız bir şekilde para harcadığını, vatandaşların ise bu paranın kaynağını merak ettiğini açıkladı.
07 Şubat 2024 - Çarşamba 12:32
YAŞAM

"SEÇİMDE MİLYON DOLARLAR HARCANMASI NORMAL Mİ?"

Seçim çalışmalarında milyon dolarların harcanması, her toplantılarında vatandaşlara yemek ve kahvaltı vererek oy devşirmesi, akıl almaz bir şey. Alanya belediye başkanı olduklarında bu harcanan paralar nasıl geri tahsil edilecek ya da bunların sınırsız para kaynakları mı var merak ettiklerini ifade etti.


"BU KADAR GÖSTERİŞ NEDEN? HER YERDE YEMEKLER YEDİRİLMESİNİN SEBEBİ NEDİR?"
Belediye başkanlığı yolunda yapılacaklar belli: halka ve hakka hizmet. Bu gösterişi, ihtişamı yaparak ne yapılmak isteniyor? Alanya siyaseti maalesef iyi noktaya gitmiyor. Belediyenin rantı bu kadar büyük müdür?


"HEDİYELER DAĞITARAK OY TOPLANMASI NE KADAR DOĞRU?"
Yaşanan bu siyasi kirlilik Alanya halkına nasıl yansır? Aldıkları hediyeler, yedikleri kahvaltı ve yemekler karşılığında oylar satılıyor mu? Bu etkinliklere katılmayan vatandaşların hakları mı yeniliyor? Adaylar bunun hesabını yapamıyor. Aslında kendilerine tepki olarak geri dönecek. Seçimlerde aldıkları oylarla buna şahit olacaklarını söyledi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Lale - 07 Şubat 2024  
haydar bey bu anlattıklarınız toplumun zaafları bunların kullanılmasına toplum musade etmemeli. halkın yanında olduğunuz için minnettarız. desteklıyorum.

Meral - 07 Şubat 2024  
ÇOK DOĞRU KONULAR. HAKLISINIZ ÇOK GUZEL SORULAR

HASAN - 07 Şubat 2024  
ÇOK GUZEL BAŞKANIM DİK DURMAYA DEVAM YANINDAYIZ

Ali - 07 Şubat 2024  
Başkanım çok doğru bizde çok merak ediyoruz Sesimiz oldunuz çok teşekkür ederim Tam destek ölümüne yanındayız başkanım


0