Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Belediye Başkan Adaylığı Açıklandı
Haydar Yıldız, Alanya Belediye Başkan Adayı olarak resmen ilan edildi. Adalet Partisi rozeti takılan Yıldız, seçim ofisinde düzenlenen törende konuştu. "Çıktığımız yolda artık daha güçlü adımlarla Alanya halkına hizmet için vatandaşın emrindeyiz." diyen Yıldız, Alanya siyasetinde dönen oyunlara dikkat çekti.
05 Şubat 2024 - Pazartesi 19:51
YAŞAM

"Alanya siyaseti bazı adaylar üzerinden yapılan bir oyundur. Bu oyuncular ise sefirin üç atlısıdır. Kim kazanırsa sisteme hizmet etmek için yazılmış bu oyunu biz bozacağız." dedi.


Yıldız, Alanya'da seçim takviminin açıklandığını ve aday olan kişilerin yaptıkları işlerin ve yönettikleri paranın Alanya bütçesinden daha fazla olduğunu söyledi. "Peki Alanya sevdası nedir? Anlayamadık demiyorum, biliyoruz. Harcanan paraların kaynağı Alanya halkının kafasında soru işareti." diye konuştu.


Törene Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Koç, Antalya İl Başkanı Ayhan Sağlık ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Koç, Haydar Yıldız'a hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileterek, "Sayın başkanım sizi artık Alanya halkının hizmetkarı olarak atadık sizi Alanya'ya emanet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Meral - 05 Şubat 2024  
haydar bey başkanımız olacak alanya da adalet olcak

EMİN - 05 Şubat 2024  
GÖKTE AYYILDIZ ALANYADA HAYDAR YILDIZ HAYDAR YILDIZ GELECEK DERTLER BİTECEK HAYDAR YILDIZ DEMEK HİZMET DEMEKTİR. YOLUNUZ AÇIK OLSUN DEĞERLİ BAŞKANIM.

ZEYNEP NALBANT - 05 Şubat 2024  
HER BELEDİYEYE SENIN GİBİ BİR BAŞKAN SÖZÜNÜN ERİ DELİKANLI GEREK. ADALET SİZLE GELECEK BAŞKANIM

Hasan - 05 Şubat 2024  
başkanım benım can feda sana yiğit başkanım

AYŞE - 05 Şubat 2024  
YOLUNUZ YOLUMUZDUR BAŞKANIM HAYIRLISOLSUN.

Ergin - 05 Şubat 2024  
Artık işinin ehli olsun

İkram kurtulan - 05 Şubat 2024  
Allah tan hayırlı olsun inşallah

Emin lezgi - 05 Şubat 2024  
Hayırlı olsun başkanım


0