Reklamı Geç
HABER DETAY
Dünya Şehri Alanya Sokakları Rezil Durumda
Alanya Belediye Başkan Adayı Haydar Yıldız, Alanya'nın cadde ve sokaklarının rezil durumda olduğunu ifade ederek, belediyenin bu konuda yeterince sorumluluk almadığını eleştirdi.
02 Şubat 2024 - Cuma 14:21
YAŞAM

Yıldız, Alanya sokaklarının bakımsızlık ve ihmal sonucu bozulduğunu, asfaltın çatladığını, çukurların oluştuğunu, fakat belediyenin bunları görmezden geldiğini, Alanya'nın Paris'ten daha iyi olduğunu iddia ettiklerini söyledi. Yıldız, vatandaşların bu durumdan rahatsız olduğunu, Alanya'ya hizmet etmeyen, seçimlerde vatandaşın sesini duymayan belediyeye sandıkta gereken dersi vereceğini belirtti.


Basın toplantısında konuşan Yıldız, Alanya'nın dünya şehri olma potansiyelini kaybettiğini caddelerin ve sokakların onarılmaya muhtaç olduğunu, Çıplaklı  ve  Oba'dan gelen vatandaşların sanayi bölgesine ulaşmak için büyük sıkıntı çektiğini, burada bir kavşak düzenlemesi yapılması gerektiğini bunun gibi bir çok sorunun olduğunu vurguladı.


Başkan adayı Yıldız;Sosyal belediyecilik anlayışıyla projelerimizi Alanya'nın ihtiyaçlarına göre hazırladık halkımızın desteği ile Alanya'yı yönetmeye hazırız dedi.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
ZEKİ - 02 Şubat 2024  
BAŞKANIM ÇOK HAKLISINIZ ORADA ŞEHRE GİRİŞ YOK DÜZELTİLMESİ GEREKIYOR.

Halil - 02 Şubat 2024  
Yürü başkanım tam destek


0