Reklamı Geç
HABER DETAY
Türkiye’deki en yüksek meblağ Alanya’da ödenecek
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, çalışanlarına 30 bin liralık promosyon ödemek için özel bir banka ile anlaştı. Bu promosyonun Türkiye’de bugüne kadar verilen en yüksek tutar olduğu bildirildi.
01 Şubat 2024 - Perşembe 15:47
YAŞAM

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 4 bin personeli kapsayan promosyon ihalesini geçen hafta hizmet binasında gerçekleştirdi. İhaleyi Alanya’da faaliyet gösteren bir özel banka şubesi kazandı. Banka, 15 Şubat’ta personelin hesaplarına tek seferde 30 bin lira yatıracak. Bu rakam, Türkiye’deki milli eğitim çalışanlarına verilen en yüksek promosyon olarak kayıtlara geçti.


Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, ihale sürecini ve sonucunu şöyle değerlendirdi: “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak tüm sendika temsilcilerinin katılımıyla şeffaf bir şekilde yürüttüğümüz ihalede, Alanya’da hizmet veren bir özel banka şubesi ile anlaşmaya vardık. Banka, 4 bin personelimize 15 Şubat’ta peşin olarak 30 bin lira promosyon ödeyecek. Bu tutar, ülkemizdeki milli eğitim camiasına bugüne kadar verilen en yüksek promosyon bedeli olarak tarihe geçti.”

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0