Reklamı Geç
HABER DETAY
Bayrak kesme olayında anne konuştu: Asla art niyet yok, Bayrağımıza saygılıyız
Alanya'da alt kısmı kesilen bayrak olayına ilişkin tutuklanan şüphelinin annesi konuştu. ' Olay medyanın yansıttığı gibi bayrağımıza saldırı olayı değildir. Kesinlikle bir art niyet yoktur. Oğlum madde ve alkol tedavisi görüyor.
31 Ocak 2024 - Çarşamba 14:34
YAŞAM

Elindeki kanı silmek için başına değen şeyden bir parça kesiyor ve parmağını sarıyor. Kestiği şeyin bayrak olduğunu algılayamayacak kadar madde ve alkolün etkisinde. Bayrağa saldırı asla yok zaten bayrağın kesilme şeklinden de bu anlaşılıyor. Biz Türk vatandaşıyız, bayrağımız sayesinde rahat uyuyor ve karnımızı doyuruyoruz. Bir anne olarak hem oğlum hem de kendim adıma herkesten affımızı arz ediyorum.' dedi.


23 Ocak'ta Şekerhane Mahallesi Eczacılar Sokak'ta yaşanan ve güvenlik kameralarına yansıyan bayrağın bir kısmının kesilmesi olayında tutuklanan gencin annesi konuştu.


Olayın yanlış anlaşıldığını söyleyen anne 'Biz bayrağımız sayesinde yemeğimizi yiyebiliyoruz, bayrağımız sayesinde rahat uyuyabiliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız, Bayrağımıza saygılıyız. Madde tedavisi gören oğlum o anda farkında olmadan maddenin ve alkolün de etkisiyle, elindeki kanı silmek için farkına varamadığı bayrağımızdan bir parça kesiyor ve eline sarıyor. Bayrağa saldırı asla yok, söz konusu bile olamaz, art niyet yok. Bu yanlış anlaşılmadan dolayı hem kendim, hem de oğlum adına tüm herkesten affımızı arz ediyorum' dedi.


Geçtiğimiz günlerde Alanya'da bir restoranın önünde asılı duran Türk Bayrağının alt kısımlarından kesen S.Ö. isimli şahıs gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0