Reklamı Geç
HABER DETAY
‘Kepsut ve Alanya’nın Ritmi Aynı Sahnede Buluşuyor’
Kepsut 125. Yıl YBO ile Alanya BİLSEM, 'Hayatın Ritmini Yakala-Şelpercussion' organizasyonuyla ortaklaşa düzenledikleri ritim konseriyle büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor.
31 Ocak 2024 - Çarşamba 10:37
YAŞAM

Cumhuriyeti’in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen, enerji, ritim ve coşkuyla dolu bu konserde Kepsut ve Alanya’nın müzikal zenginliği aynı sahnede buluşuyor. Bu akşam saat 19.30’da Alanya Kültür Merkezi’nde sanatın gücüyle bir araya gelen genç yetenekler, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.


Konserin yönetmenliğini ve sunuculuğunu Şelpercussion ekibinin kurucusu ve lideri Şenol Perçin üstleniyor. Şenol Perçin, ritim atölyeleriyle Türkiye’nin dört bir yanında binlerce çocuğa ve gence ritmin eğlenceli dünyasını tanıtıyor. Şelpercussion ekibi, ritim enstrümanlarıyla birlikte çöp kutusu, teneke kutu, plastik şişe gibi geri dönüşümlü malzemeleri de kullanarak farklı sesler üretiyor. Bu sayede hem çevre bilinci hem de yaratıcılık geliştiriyor.


Konserde Kepsut 125. Yıl YBO Ritim Grubu ve Alanya BİLSEM Ritim Grubu da sahne alacak. Her iki grup da Şenol Perçin’in eğitmenliğinde ritim çalışmaları yaptılar. Konserde ayrıca Kepsut 125. Yıl YBO Müzik Grubu ve Alanya BİLSEM Müzik Grubu da performans sergileyecek. Her iki grup da kendi bestelerini ve sevilen şarkıları seslendirecek.


Konserin biletleri Alanya Kültür Merkezi gişesinden temin edilebilir. Tüm geliri Kepsut 125. Yıl YBO ve Alanya BİLSEM öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak için kullanılacak olan konseri kaçırmayın.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0