Reklamı Geç
HABER DETAY
Gelecek Partisi Alanya Adayı Mevlüt Demir, ALYİD’i Ziyaret Etti
Gelecek Partisi’nin Alanya Belediye Başkan Adayı Emekli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Alanya Yenilikçi İş İnsanları Derneği’ni (ALYİD) ziyaret etti. Demir’e ziyaretinde Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Yıldız Serdaroğlu da eşlik etti.
30 Ocak 2024 - Salı 20:19
YAŞAM

ALYİD, Alanya’da kurulduğu günden bu yana iş dünyasına sunduğu destekler ve düzenlediği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren bir dernek konumunda. Ziyaret sırasında, Alanya’daki iş dünyasının güncel durumu ve geleceğe yönelik perspektifler üzerine samimi sohbetler gerçekleştirildi.

 

ALYİD Başkanı Avni Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mevlüt Demir ve ekibine teşekkürlerini iletti. Erdoğan, ziyaretin iş dünyasıyla ilgili yapıcı bir diyalog ortamı sağladığını belirterek, Demir’e 31 Mart Yerel Seçimleri’nde başarılar diledi.

 

Demir ve ekibi, ALYİD ziyaretiyle Alanya’nın iş dünyasına olan ilgisini ve Gelecek Partisi’nin yerel yönetim vizyonunu daha yakından tanıma fırsatı buldu. Gelecek Partisi adayı, Alanya’daki iş insanlarının görüşlerini ve beklentilerini değerlendirerek seçim sürecinde daha etkin bir şekilde adımlarını planlamayı amaçlıyor.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0