Reklamı Geç
HABER DETAY
Sipahioğlu'na Anavatan Partisinden Ziyaret
Alanya Anavatan Partisi ilçe başkanlığından eski belediye başkanı Hasan Sipahioğlu'ndan ziyaret gerçekleşti. Sipahioğlu, Alanya belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle siyasi çevrelerin takdirini kazanmış bir isim. Anavatan Partisi ilçe başkanı Sadri Bayat ve yönetim kurulu üyeleri, Sipahioğlu'nu makamında ziyaret ederek, kendisine teşekkür ettiler.
29 Ocak 2024 - Pazartesi 15:26
YAŞAM

Sadri Bayat, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Hasan Sipahioğlu'nun Alanya için çok önemli bir siyasetçi olduğunu belirterek, "Sayın Sipahioğlu bizim için bir üstadımızdır. Alanya belediye başkanlığı döneminde Alanya'ya çok büyük hizmetler vermiştir. Biz de kendisini ziyaret ederek, hem hatırını sormak hem de tecrübelerinden faydalanmak istedik." dedi.

Anavatan Partisi'nin yerel seçimlerde Mevlüt Demir'i desteklediğini söyleyen Bayat, "Alanya'nın geleceği için Mevlüt Demir'i tercih ettik. Anavatan Partisi olarak eski günlerdeki gibi Alanya'ya hizmet etmeye hazırız. Alanya halkının da bize güvenmesini ve desteklemesini bekliyoruz." diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0