Reklamı Geç
HABER DETAY
İcraat ve Samimiyet Vaad Ediyoruz
Sayın Alanya seçmenleri, sizlere Alanya Belediye Başkan adayı Haydar Yıldız olarak sesleniyorum dedi.
29 Ocak 2024 - Pazartesi 09:50
YAŞAM

Yıldız;Bizler, Alanya halkının temsilcileri olarak, sahip olduğumuz imkanlarla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sabah kahvaltı, öğlen yemek, akşam yemek ve hediyeler verecek kadar zengin değiliz. Basına verecek çok paralarımız da yok. Pahalı takım elbiselerimiz de yok. VIP araçlarımız da yok. Ne milyon dolarlarımız ne de makamımız yok. Ama bizim yüreğimiz Alanyamız için atıyor. Bizim yüreğimiz hizmet için atıyor. Bizim hedefimiz Alanya halkımızın refahı ve huzuru için çalışmak.


Bizim kampanyamızda lüks, israf, yalan ve rüşvet yok. Bizim kampanyamızda halkımızın çıkarları, ihtiyaçları ve talepleri var. Bizim kampanyamızda Alanya'nın geleceği, kalkınması ve güzelleşmesi var. 


Bizim kampanyamızda dürüstlük, çalışkanlık ve samimiyet var. Biz sizlere boş vaatlerle değil, somut projelerle geliyoruz. Biz sizlere gösterişli sözlerle değil, gerçek icraatlarla geliyoruz. Biz sizlere hediye dağıtmak için değil, hizmet etmek için geliyoruz. 


Biz sizlere Alanya'yı daha yaşanabilir, daha modern, daha demokratik bir şehir yapmak için geliyoruz. Biz sizlere Alanya Belediye Başkan adayı Haydar Yıldız'ın şahsi numaramızı veriyoruz: 05322556698. Bize ulaşın, sorunlarınızı, önerilerinizi, beklentilerinizi paylaşın. Sizin sesinizi duymak istiyoruz. Sizin desteğinize ihtiyacımız var. Sizin oyunuza talibiz. Alanya'yı birlikte yönetelim, birlikte güzelleştirelim.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Zeki gürbüz - 29 Ocak 2024  
Sonuna kadar Haydar Yıldız Beyin arkasındayız safımız belli


0