Reklamı Geç
HABER DETAY
Akseki'de Domuz Dehşeti Kayakçılara Saldırdı
Akseki ilçesindeki Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaşanan bayır domuzu saldırısı, kayakçıları korkuttu. Ormandan çıkan bir domuz, kayak yapan 7 kişiye saldırdı ve yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kayak merkezi yetkilileri, kayakçılara domuzlarla karşılaşmamaları için uyarılarda bulundu.
28 Ocak 2024 - Pazar 10:28
ASAYİŞ

Saklıkent Kayak Merkezi'nde dün öğlen saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Kayak yapmak için bölgeye gelenler, ormanlık alanda bir bayır domuzu ile karşı karşıya geldi. Domuz, hiçbir şeyden korkmadan kayak yapanların üzerine saldırdı. Kayakçılar, domuzun saldırısından kurtulmak için çare aradı. 


Bazıları domuzu uzaklaştırmaya çalışırken, bazıları da kaçmaya çalıştı. Ancak domuzun saldırısından 7 kişi yara aldı. Yaralanan kayakçılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu, diğerlerinin ise tedavi altına alındığı bildirildi.


Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. Kayak merkezi yetkilileri, kayakçılara domuzlarla karşılaşmamaları için uyarılarda bulundu. Yetkililer, domuzların ormanlık alanda yaşadığını ve zaman zaman bölgeye indiklerini belirtti. Yetkililer, kayakçılardan domuzlarla karşılaştıklarında sakin olmalarını, domuzlara yaklaşmamalarını ve gürültü yapmamalarını istedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0