Reklamı Geç
HABER DETAY
CHP Ziyaretlere Hız Verdi
Demirtaş ziyaretinin ardından bugün de CHP ekibi Avsallar Mahallesinde esnafları ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yöneticiler ve partililerle birlikte Avsallar Mahallesindeki esnafları ziyaret ettiler.
21 Eylül 2022 - Çarşamba 19:28
YAŞAM

Seçim takviminin yaklaşması ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik buhran nedeniyle ziyaretlerini arttırdıklarını belirten Karadağ şunları söyledi:  Halkımız ve esnafımız çok zor günlerden geçiyor. Mevcut iktidar doğru bir ekonomi politikası yürütemiyor ve bunun bedelini en çok da esnaflarımız ödüyor. Esnafa sicil affı getirilmeli, kira stopajı kaldırılmalı, emeklilik için geriye doğru borçlanma hakkı tanınmalı, BAĞKUR’a borcu olsa da ailesinin ve kendisini sağlık hizmetinden faydalanması sağlanmalı. 


Esnaf destekleri sigortası fonu ile ekonomik krizlerde esnafa destek olacak bir fon kurulmalı. Esnafın ayakta kalmasının sağlanması lazım. CHP iktidarında gerçekleştireceğimiz bu projeleri anlatarak esnafımızı bilgilendirmek bizim görevimiz. 


Ayrıca Avsallar Mahallemizde de gözlenen hızlı yapılaşmayla ilgili sorunlar yaşanmaması için halkımız uyanık olmalıdır.

Ziyaretlerinde Aile Destekleri Sigortasını da anlatan Karadağ, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir sosyal devlet anlayışını benimsediklerini sözlerine ekledi.  Aile Destekleri Sigortası ile ılgili broşürler de CHP ekibi tarafından esnafa dağıtıldı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0