Reklamı Geç
HABER DETAY
Erdem yönetim anlayışını açıkladı
ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, ALTSO Başkanı olduğunda nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceğini dört başlıkta anlattı. Erdem; proje kitapçığında ‘Adil’ ‘Şeffaf’,’Katılımcı’ ve ‘Liyakata Dayalı’ tanımlamaları ile yönetim anlayışını açıkça ortaya koydu.
20 Eylül 2022 - Salı 17:58
YAŞAM

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, seçim hamleleri ve düşünceleri ile beğeni toplamaya devam ediyor. Başkan olması durumunda hayata geçireceği projeleri kitapçık haline getirerek üyelere takdim eden Erdem, ‘Hesap verebilir, açık ve şeffaf yönetim en büyük sözümüz’ dedi. Erdem, hazırlattığı katalog ile de bu düşüncesini 4 başlıkta topladı. 


“ADİL”
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, hayalindeki ALTSO tanımında adalete dikkat çekti. ADİL başlığında “Siyasi görüşü, dini, dili, ırkı, cinsiyeti ve sosyo-ekonomik durumu fark etmeksizin tüm üyelerimizin, odanın tüm olanaklardan eşit yararlandığı bir ALTSO” sözü verdi. 


“ŞEFFAF”
Eray Erdem’in hayalindeki ALTSO kriterleri arasında “ŞEFFAF” vurgusu da vardı. Erdem, kitapçıkta “Odanın tüm organlarının ve yöneticilerinin üyelerimize hesap verebildiği, üyelerimize hizmetler, faaliyetler, projeler ve kaynakların kullanımı gibi her türlü konuda gerçek ve açık bilgiye ulaşabildiği bir ALTSO” ifadeleri ile söz verdi. 


 “KATILIMCI”
Her demecinde sık sık birlikte hareket vurgusu yapan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, hayalindeki ALTSO’nun bir diğer kriterini de “KATILIMCI” olarak belirledi. Erdem kataloğunda “Odanın gerçek sahibi yani üyelerimizin, odanın sevk ve idaresi ile ilgili konularda söz sahibi olabildiği, STK’ların, akademisyenlerin, kamu ve özel sektör kuruluşlarının, üyelerimizin ve vatandaşlarımızın katılımıyla ortak aklın ışığında kararların alındığı bir ALTSO” ifadelerine yer verdi. 


“LİYAKATA DAYALI”
Erdem’in yönetim anlayışına ilişkin son kriteri ise her fırsatta vurguladığı liyakat oldu. Sohbetlerinde sık sık “Bir insanın her şeyi bilme şansı yok, bu nedenle tüm komitelerin kendi uzmanlık alanlarında liyakatle çalışmaları önemli önceliğim” diyen Erdem, seçim katalogunda bu hususta sözlere yer verdi. Katalogda “Kayırmacılığın ve ayrımcılığın olmadığı, herkesin bilgi birikimi ve yeterliliği üzerinden değerlendirildiği, her işin hak edene verildiği bir ALTSO” ifadesi kullanıldı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0