Reklamı Geç
HABER DETAY
Tartıştığı baldızını ve baldızının kuzenini silahla yaraladı
Antalya’da daha önce baldızı ile tartışan şahıs, baldızının kaldığı evin önüne gelerek silahını ateşledi. Silahtan çıkan saçmalar baldızı ile baldızının kuzenine isabet etti. Olayda çeşitli yerlerinden yaralanan iki kadın hastaneye kaldırıldı.
20 Eylül 2022 - Salı 17:56
ASAYİŞ

Olay, saat 16.00 sıralarında Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2362 sokak üzerinde bulunan müstakil evin önünde meydana geldi. İddiaya göre, komşu olan iki aile arasında küfürleşme yüzünden daha önce tartışma yaşandı. D.E.U. bugün otomobili ile kuzenler Güler Ü. ile Zeliha Ü.'nün bulunduğu evine önüne gelip, üç el ateş etti. Bu sırada evin önünde oturan Güler Ü. ile Zeliha Ü., saçmaların isabet etmesi ile çeşitli yerlerinden yaralandı.

Güler Ü. yakınları tarafından hastaneye kaldırılırken Zeliha Ü.ise ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kepez Devlet Hastanesine kaldırıldı.


İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede şahsın olayı gerçekleştirdikten sonra kullandığı araç ile olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için ilçede geniş çaplı inceleme başlattı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0