Reklamı Geç
HABER DETAY
Erdem, turizmci spor adamı ile buluştu
ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, Alanya’nın sosyal ve ekonomik gelişiminde önemli isimler ile görüşmelerini sürdürdü. Türkiye’nin yakından tanıdığı spor adamı, şehir plancısı ve turizmci Kuddusi Müftüoğlu’nu ziyaret eden Erdem Alanya’nın ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulundu.
20 Eylül 2022 - Salı 16:50
YAŞAM

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Eray Erdem, ekip arkadaşları Mehmet Kural ve Cem Özcan ile birlikte ulusal ve uluslararası spor camiasının sevilen ismi, Alanya'nın spor ile tanıtımında en önemli isimlerden biri olan Avena Hotel Sahibi Kuddusi Müftüoğlu'nu ziyaret etti. Alanya ticareti, şehircilik ve ekonomi konusunda yapılması gerekenler konuşulduğu ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Müftüoğlu, “ALTSO Başkan Adayı Sayın Eray Erdem’in misafirimiz olması bizi mutlu etti.” dedi. 


ERDEM, “ALANYA’YA BORCUMUZ VAR”
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem ise ziyarete ilişkin olarak “Alanya’ya borcumuzu ödemek için yola çıktık. Amacımız Alanya’nın yararına olacak projeler üretmek ve Alanya’nın geleceğinde üzerimize düşeni yapmak. Ben ve ekibimi misafir ettiği için Sayın Kuddusi Müftüoğlu’na teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0