Reklamı Geç
HABER DETAY
AGC’den üyelerine özel indirim protokolü
Alanya’da sağlıktan eğitime, akaryakıttan markete, spor salonundan diyetisyene, piknik alanından, güzellik merkezine, ev dekorasyonundan diş kliniğine kadar farklı alanlarda üyeleri için indirimli hizmet anlaşması yapan Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi göz sağlığı ve estetik alanında hizmet veren ESTEGöz merkezi ile de protokol imzaladı.
20 Eylül 2022 - Salı 14:37
YAŞAM

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) üyelerine yönelik yeni bir indirim anlaşması imzaladı. AGC Center’da Alanya EsteGÖZ Klinik sahibi Göz Hastalıkları ve medikal estetik uzmanı Op.Dr. Erhan Dilek ile AGC Başkanı Gaye Coşkun arasında yapılan protokole göre AGC üye ve aileleri yüzde merkezden göz muayenesinde yüzde 30, diğer hizmetlerde ise yüzde 20 indirim alabilecekler.


AGC Başkanı Gaye Coşkun, AGC Merkezindeki imza töreninden sonra Dr. Dilek'e işbirliği için teşekkür etti. Coşkun, anlaşmanın üyelere hayırlı olmasını diledi.


Op. Dr. Erhan Dilek, "kamu hizmeti yapan gazetecilerin göz sağlığı ve diğer ihtiyaçları için hizmet vermekte mutlu olacağız" dedi. Dr. Dilek, özellikle bilgisayar kullanımında göz hastalıklarının artış gösterdiğini belirterek belirli periyotlarla göz muayenesinin yapılmasının sağlık için faydalı olacağını ifade etti.


ESTEGÖZ'DE VERİLEN DİĞER HİZMETLER
Göz kapağı estetiği, göz içi ve dışı ameliyatlar, Botoks, dolgu, Lipoliz (eritme) Gençlik aşısı, mezoterapi, yüz askı ipleri (eriyen – pdo askılar) yüz askı ipleri (erimeyen/ Fransız askı)

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0