Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da KPSS’ye girecek adaylar dikkat!
Alanya’da hafta sonu düzenlenecek olan KPSS’ye katılacak adaylardan kimliğini kaybedenler için İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından geçici kimlik belgesi düzenlenecek.
17 Eylül 2022 - Cumartesi 11:10
YAŞAM

Alanya’da da 8 bin 691 adayın devlet memuru olabilmek için 31 Temmuz Pazar günü ter döktüğü KPSS’de yer alan bazı soruların Yediiklim Yayınevi'nin denemesinde yer alan sorularla aynı çıkması üzerine sınav ülke genelinde iptal edilmişti. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nden (ÖSYM) yapılan açıklamada KPSS’nin 18 Eylül Pazar günü düzenleneceği duyurulmuştu. 


Alanya’da bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan KPSS’de adaylar devlet memuru olabilmek için tekrar ter dökecek. Öte yandan, Alanya’da çeşitli okullarda gerçekleştirilecek olan sınava girecek adaylardan kimliğini kaybedenlerin başvurmaları halinde İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından geçici kimlik belgesi düzenlenecek. Sınava girecek adaylardan kimlik kartını kaybeden veya yeniden çıkartmak isteyenler için sınava giriş belgesi ve 1 adet biyometrik fotoğrafla müracaat edilmesi halinde geçici kimlik belgesi sağlanacak. Adayların sınav nedeniyle mağduriyet yaşamaması için Alanya İlçe Nüfus Müdürlüğü 17 Eylül Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri ile 18 Eylül Pazar günü 07.00-14.30 saatleri arasında açık olacak. 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0