Reklamı Geç
HABER DETAY
Toklu "Ne Gerekiyorsa Yapılacak"
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu; Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, Karakocalı Muhtarı Şerafettin Yiğit, Kestel Muhtarı Muhterem Şimşek, Oba Muhtarı Şeref Gürkan, Tosmur Muhtarı Zafer Gürel, Alara Muhtarı Arif Çelik ve Çakallar Muhtarı Memiş Şahin ile Karayolları Mahmutlar Şantiyesinde bir araya gelerek mahallelerde yürütülen ulaşım çalışmalarının ve yatırımların istişaresi gerçekleşti. Karayolları 13. Bölge Müdürü Gülşen, ilgili konularla alakalı her türlü çözüme ve çalışmaya hazır olduklarını belirtti.
16 Eylül 2022 - Cuma 15:51

Alanya'nın her sorununu ve talebini istişare ve ortak akılla hareket ederek çözümler ürettiklerini belirten Başkan Toklu, "Karakocalı Muhtarımız Şerafettin Yiğit, Kestel Muhtarımız Muhterem Şimşek, Oba Muhtarımız Şeref Gürkan, Tosmur Muhtarımız Zafer Gürel, Alara Muhtarımız Arif Çelik ve Çakallar Muhtarımız Memiş Şahin'in talepleri üzerine Karayolları 13. Bölge Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen ile Karayolları Mahmutlar Şantiyemizde bir araya geldik. Karakocalı, Kestel, Oba, Tosmur, Alara ve Çakallar mahallelerimizde yürütlen ulaşım çalışmalarının istişaresini gerçekleştirip tarafımıza ulaştırılan taleplerin değerlendirmesini yaptık.

 

Karayolları 13. Bölge Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen, hem bizlere hem de muhtarlarımıza konuyla alakalı bilgilendirme yaparak her türlü çözüm için birlikte çalışacaklarını belirtti. Vatandaşlarımızla devletimiz arasında köprü vazifesi gören değerli muhtarlarımızın her talebi bizler için çok kıymetli. Tarafımıza ulaşan her talebin çözümü için var gücümüzle çalışıyor, çalışmayada devam edeceğiz. Halkımızın ulaşımda konforunu sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0