Reklamı Geç
HABER DETAY
‘ En büyük projem "Ortak akıl"
ALTSO Başkan Adayı turizmci Eray Erdem, tüm paydaşların bir araya geldiği ortak akılın en büyük proje olacağına dikkat çekti. Ticari hayatındaki başarıları ve ilçeye yaptığı önemli hizmetler ile sık sık gündeme gelen ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, Alanya için her türlü olumlu projede görev almaktan hiçbir zaman imtina etmediğini belirtti ve ‘Her zaman üzerine düşen görevi yapmaya hazır oldum. Bu bağlamda en büyük projem birlik beraberlik ve ortak akıl oldu’ dedi. Başkan Adayı Erdem, asıl projenin Alanya'nın tüm dinamikleri bir arada durmak olduğunu söyledi.
15 Eylül 2022 - Perşembe 16:08
YAŞAM

SİYASET, EN BÜYÜK HANDİKAP

ALTSO'nun Alanya'nın en büyük sivil toplum örgütü olduğunun altını çizen Başkan Adayı Erdem, "Siyaset yaparak hizmet edilecek konular ve durumlar vardır. Siyasetin bir kenara bırakılması gereken durumlar vardır. ALTSO Alanya'nın en büyük sivil toplum örgütü. Alanya'nın ticaretini temsil eden bir kurum. Hepimizin kendine göre bir dünya görüşü bir siyasi görüşü vardır. Ancak ticaretin görüşü ortaktır. Alanya'da ticaretin gelişmesi için ortak paydada buluşmak çok önemli. Bu nedenle tüm sivil toplum örgütlerinde olduğu gibi ALTSO'da siyaset ile değil dinamikler ile seçim süreci yürütülmelidir." şeklinde konuştu. 


PROJELERİMİZ ORTAK AKIL İLE OLUŞACAK
ALTSO bünyesindeki komitelerin tam performans ile çalışarak kendi sektörlerindeki gelişimi tetiklemesi gerektiğine vurgu yapan Erdem, şunları söyledi : "Alanya'da turizm, inşaat ve tarım sektörleri ilçe ekonomisinin temelini oluşturuyor. Her sektörün paydaşları ile birlikte oluşturulacak projeler, şehrin dinamikleri ve yerel yönetimleri ile birlikte perçinlenebilir. Ben iki dönem farklı partilerden meclis üyeliği yaptım. Alanya'nın menfaatleri doğrultusunda önceliğimiz Alanya olarak düşünmek ve hareket etmek durumundayız."

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0