Reklamı Geç
HABER DETAY
Erdem, kırtasiye sektörü temsilcileri ile görüştü
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte, eğitim için önemli paydaşlardan olan kırtasiye sektörü temsilcilerini ziyaretlerine başladı. Ekibi ile ziyaretleri gerçekleştiren Erdem, kırtasiye sektörüne yeni sezonda başarılar diledi. Erdem, eğitim söz konusu olunca her türlü göreve hazır olduklarını da dile getirdi.
12 Eylül 2022 - Pazartesi 15:16
YAŞAM

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem, ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Geniş kitlelere sahip çalışma ekibi ile birlikte projelerini ilçenin iş insanlarına aktarmayı hedefleyen Erdem, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasının ardından ilçede hizmet veren kırtasiye sektörünün temsilcilerini ziyaretlerine başladı. 


Ziyaretlerde kırtasiye sektöründeki son durum hakkında bilgi alan Erdem, iş insanları ile yapılması gereken projeler hakkında fikir alış verişi yaparak kendi projelerini de iş insanlarına aktardı. İlk olarak sabahın erken saatlerinde Öztekin Kırtasiye Sahibi Mustafa Öztekin’i ekip arkadaşları Mustafa Kemal Kahya, Hasan Atılay ve Mehmet Kural ile birlikte ziyaret eden Erdem, eğitim öğretim yılı için başarılar diledi. Ardından iş insanı olmasının yanı sıra yerel yönetimde hizmetlerini sürdüren Saray Mahallesi Muhtarı ve Dora Kırtasiye Sahibi Süleyman Dora’yı ziyaret eden Eray Erdem, ardından da Özkan Kırtasiye Sahibi Hasan Özkan ve Akademi Kırtasiye Sahibi Halit Kaya’yı ziyaret etti. 


“HAYATIN TEMELİ EĞİTİM”
Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, hayatın en önemli unsurlarından birinin eğitim olduğuna vurgu yaptı. Erdem, “Eğitim, bir toplumun huzuru, gelişmesi ve refah seviyesinin artması açısından en önemli faktördür, Bu faktöründe en önemlisi destekleyici unsurlarının başında kırtasiyelerimiz gelmekte. Bu vesile ile 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere sektörün tüm paydaşlarına başarı getirmesini temenni ederim.”

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0