Reklamı Geç
HABER DETAY
Erdem, başkan gibi çalışıyor
ALTSO Başkan Adayı turizmci Eray Erdem, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ile bir araya geldi. İkilinin buluşmasında ATO ve ALTSO işbirliği konuşuldu.
11 Eylül 2022 - Pazar 18:55
YAŞAM

Tatil için ailesi ile birlikte Alanya’ya gelen Ankara Ticaret Odası  Başkanı Gürsel Baran, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı olan Eray Erdem ile buluştu. Erdem’in ekip arkadaşlarından Alanyaspor Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Alparslan Kılıç, Mehmet Ali Gürses ve Muzaffer Şenol’un da hazır bulunduğu ziyarette bir çok konuda istişarelerde bulunuldu. 


ANKARA VE ALANYA TEMASLARI GÜNDEMDE 

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, Alanya’da hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında ATO Başkanı Baran ile görüş alış verişinde bulundu. İkilinin toplantısında Ankara ve Alanya arasında yapılabilecek iş birliği projeleri de ele alındı. 


“ALANYA’YI ÖNEMSİYORUM” 

ATO Başkanı Gürsel Baran, Alanya’nın ülke ekonomisi için büyük önem taşıyan, ticari potansiyeli büyük bir kent olduğunu söyledi. ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’i adaylığından dolayı tebrik eden Baran, “Alanya’yı çok önemsiyorum. Başkan seçilmeniz durumunda üzerime düşen her türlü görevi yapmaya hazırım” dedi.  


BARAN’A TEŞEKKÜR

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem de “ATO Başkanımız Sayın Gürsel Baran bey tatil için geldiği Alanya’da bizlerle bu görüşmede yer aldı. Kendisi ile bir çok proje üzerinde fikir alışverişi yaptık. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0